Masažni Center Akson masaža
Dobrodošli v masažni center "Akson", Topniška ul.35, Ljubljana. 040/579-518

Naslov:

Topniška ul.35

Tel:

040/579-518

masaža
    masaža      

Klasična švedska masaža

Klasična švedska masaža je vrsta masaže, pri kateri se s tehnikami gladenja in gnetenja v kožo vtira olja in tako vpliva na kožo, podkožje, mišice, sklepe in splošno počutje. Olja, ki se pri tem uporabljajo, so naravna, lahko se uporablja tudi dodatek eteričnih olj, kar pa je že področje aromaterapije. Poleg limfne drenaže je edina vrsta masaže, ki je vključena v uradno šolanje fizioterapevtov na Visoki šoli za zdravstvo.

Glavna uporabna vrednost masaže je skrb za dobro počutje, sproščanje, odpravljanje napetosti v mišicah, ne glede na vzroke njenega nastanka. Zelo priljubljena je pri športnikih, saj masaža pred aktivnostjo dobro pripravi telo na napor, po njem pa blagodejno vpliva na sprostitev in povrnitev moči, zato jo mnogokrat ljudje poimenujejo tudi športna masaža.

Poleg fizioterapevtov izvajajo klasično švedsko masažo tudi kozmetičarke in maserji, saj se tehnike izučijo na tečajih pri kakovostnih predavateljih. Vendar pa ima le fizioterapevt potrebno znanje, da namesto masaže v primeru večjih nevšečnosti, kot je napetost v mišicah, v primeru poškodb in drugih bolezenskih stanj, po posvetu z zdravnikom izvaja ustrezno terapijo.

 
 
masaža
 
masaža
 
masaža
 
masaža
 
masaža
 
masaža
 
masaža
 
masaža
 
masaža
 
 
masaža
  masaža

MASAŽE ZA ZDRAVO

ŽIVLJENJE

AKCIJA

Za upokojence, študente in dijake 10 % popusta!