Masažni Center Akson masaža
Dobrodošli v masažni center "Akson", Topniška ul.35, Ljubljana. 040/579-518

Naslov:

Topniška ul.35

Tel:

040/579-518

masaža
    masaža      

Terapevtska masaža

Terapevtska masaža hrbtenice je močna masažna tehnika, z njo dosežemo in celo povečamo prekrvavitev mišic, ki potekajo vzdolž hrbtenice ter se priraščajo na vretenca in lopatice. Terapevtska masaža hrbtenice je edinstvena masaža, izvaja pa se pri vseh lažjih in tudi težjih problemih ter poškodbah. Le pri močni osteoporozi ali pri svežih poškodbah se odsvetuje izvajanje masaže. Terapevtska masaža hrbtenice je učinkovita metoda, ki lajša hude kronične bolečine in odpravlja manjše kronične probleme s hrbtom. Stranskih učinkov ni. Že ena terapija izboljša stanje za nekaj dni, več terapij v razumnih presledkih pa posledično lahko odpravi tudi dolgotrajne kronične težave. Terapevtska masaža zmanjšuje stres in odpravlja bolečine v ledvenem, prsnem in vratnem delu hrbtenice. S pritiski na akupresurne tocke, razporejene ob hrbtenici in izbrana eterična olja dodatno lajšajo težave kot so stres, mišicna napetost, bolečine. Predvsem terapevtska masaža občutno izboljša stanje pri bolečinah v hrbtenici (hernija, lumbago, išjas....)
S terapevtsko masažo uspešno lajšamo težave gibalnega aparata, ki so posledica poškodb ali pa kroničnih bolečinskih stanj (bolečina v križu, v vratu, ...).
Zaradi čedalje hitrejšega in bolj stresnega načina življenja je priporočjivo občasno razbremeniti telo tudi s terapevtsko masažo. Na ta način lahko težave omilimo ali jih celo preprečimo. Pri nas je ena izmed najbolj uveljavljenih metod fizičnega sproščanja, klasična masaža oz. njene izpeljanke.

Zakaj priporočamo terapevtsko masažo?

  • terapevtska masaža odpravi mišične zatrdline in vozle
  • terapevtska masaža ogreje celotno hrbtenico, jo raztegne, poveča se gibljivost ramenskega obroča
  • terapevtska masaža pospeši odvajanje strupov, ki so se nakopičili zaradi premajhne prekrvavljenosti
  • terapevtska masaža povečuje prekrvavjenost, s tem pa omogoča medvretenčnim diskom, da dobijo dovolj hrane
   
 
 
masaža
 
masaža
 
masaža
 
masaža
 
masaža
 
masaža
 
masaža
 
masaža
 
masaža
 
 
masaža
  masaža

MASAŽE ZA ZDRAVO

ŽIVLJENJE

AKCIJA

Za upokojence, študente in dijake 10 % popusta!